lauantai 28. heinäkuuta 2012

Luxemburgista mukaan tarttui.....

Nyt on yö ja nyt nukuttaa. Ville jatkoi matkaansa poikien kanssa reilaamaan, minä lensin kotiin. Yksin lentäminen on ihan luvattoman tylsää, varsinkin kolmentunnin välilaskulla. Nyt viimeinkin kotona - sähköposti tulvii yli äyräiden kaiken muun keskeneräisen tekemisen lisäksi. Sen siitä saa kun keskittyy viikon lähinnä pelaamaan pingistä. Kello on paljon ja henkinen valomerkki lähellä. Onneksi tähän vuorokaudenaikaan on luvallista olla scarlett ohara: Ajattelen tätä kaikkea sitten huomenna.

Paitsi että simmahtamisen uhallakin tulen esittelemään luxemburgin perheenlisäykset :))))

Tattatadaaaaaa! Kävi ihan mieletön tuuri noiden jeffrey campbellien kanssa! Katselin niitä hyllyssä kaupassa, ja vaikka siinä luki että jäljellä oli enää koko 36, ihan noin huvin ja urheilun vuoksi kysyin, sattuisiko niitä silti olemaan. Myyjä kertoi sitten että joku asiakas oli ilmaissut ehkä haluavansa palauttaa omansa, jotka oliskin jopa oikeeta kokoa :):):))) Muutama päivä myöhemmin sain tekstiviestin, että tules hakemaan ja nyt ne on minun. JES! Maksoin näistä 150e, mikä oli hyvin kohtuullista. (toisaalta ne meni rahoista, joita ei alun alkajenkaan ole liikaa, mutta syöminen ja kalja onkin yliarvostettua......)

10 kommenttia:

 1. Aaaaaaaaaa henkihän tässä melkein salpaantui kun näin nuo kengät. Vaikka niitä tungetaan joka tuutista tällä hetkellä, niin on ne vaan törkeen hienot! Samoin kyllä jakkukin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) itsekin vähän mietin että onhan noi "niin nähty", mutta mikäs siinä kun käytän niitä kuitenkin..

   Poista
 2. eii, miekin haluun omat Campbellit ! onko hyvät kävellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti joku päivä saatkin! :) On hyvät kävellä, kutsun niitä lenkkareiks :D (kun ei tuota itse korkoa ole kuin muutama hassu sentti)

   Poista
 3. oi ihania molemmat!

  http://liisamarian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Naaajs, kelpais kengät ja bleiska kyllä tännekin... Hienot! :)

  VastaaPoista
 5. en kestä ku noi campbellin kenkälaatikot on niin cooleja... noi kengät ei oikee varmaa sopis mulle mut laatikot !! ihania :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .....en kestä tota ristikkoa kun en keksi siihen kun yhden oikean vastauksen :::D !

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<