perjantai 1. kesäkuuta 2012

Something orange to ya lips

orange orange3 orange2Koe elämä marian kanssa VILLEN SILMIN. Miltäs tuntuu

 Hommasin tän oranssihtavan huulikiillon joskus kauan sitten. En pitänytkään erityisesti, joten en käyttänyt. Oon muutenkin huono pitämään huulissa yhtään mitään (huulikiiltoa nyt viimesimpänä) :) Mutta nyt kun tänään kokeilin, ymmärsin mistä homma kiikasti. En ollut ruskettunut! Nyt on tilanne toinen (oon ihan oikeestikki mun mittakaavalla tosi ruskee, se ei vaan näy näistä kun ne on otettu ikkunan edessä tms, itsensä valokuvaajat tietää :D) Mutta niin. Nyt fillaan. Ei ole niin päällekäyvä Hei Olen ORANSSI ! tiedättekö

 Teksti hapuilee, jännittää huominen ! KÄÄK ! Pitäs käydä vähän heittämässä pientä läpyskää puheen muodossa.... :D Oon vähän huono tämmösissä virallisissa tilaisuuksissa, en tiedä onko mun puheesta mitään kenellekkään, se ei ole oi-mä-rakastan-teitä-kaikkia-niin-paljon-itkuvirsi, se ei ole tulevaisuus-unelmat-odottavat-elä-hetkessä-kliseerykelmä, se ei ole ajankohtaisesti-kantaaottava-politiikka-nykypäivä-media-nuoret-minusta-tulee-poliitikko-luritus eikä varsinkaan sami-hedberg-tässä-terve. Ei se huono ole, on siinä ajatus, mutta eniten stressaa se, että se ettei se ole mitään, se vaan on. Sanahelinää.

I tried my lip gloss i had bought a long time ago. I didnt specially like it back then, but now that im tanned (and yes, i AM tanned, you just cant see it in these pictures haha) i think the lip gloss is awesome! Not too pushy like hello my lips are ORANGE, you know

Im so exited (and scared) for tomorrow, im going to GRADUATE! Crazy.

6 kommenttia:

 1. oot niin sulonen tossa viimmesessä kuvassa!! ja onnea vielä paljosti ylppärien johdosta:-))

  VastaaPoista
 2. Mandarin Orange eikös? Hukkasin omani baariin kuukausi sitten ja byääää ärsyttää. Ostin tilalle MSCHICin yhden uusista kevätkiilloista mutta tossa oli sen verran hyvä oranssi pigmentti, että pakko ostaa toi sama sävy uusiks! Onnea huomiselle, hyvin se menee :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! baariin? wää voieei. ärsyttävää! Mutta juu sama on :) Saa nähdä jäänkö tähän itse koukkuun... hehe

   Poista
 3. hähää onnee huomiseen maruski! it's gonna be fiiiine! muista et se puhe ei voi olla huonompi ku meidän lukion legendaarisen REHTORI RISTON pitämä puhe lakkiaisissa sillon ku mää valmistuin. puhe rönsyili jotenki jatkuvasti siihe miten meidän ei pidä alkaa käyttää huumeita. =) =) =) =)= )=) kiitos risto 2007-2010.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhah :D meilläkin on jostain rehtorin koulunalku-puheesta tehty remixi "Tervetuloa........kOUluun te te te tervetuloa....kOUluun". Oikeestihan aattelin mennä sinne: "Suosikkieläin on..... pupu" ja kävellä pois.

   Poista
 4. onnea huomiselle, siitä tulee varmasti ihana päivä :) en malta oottaa että nään sun ihanan keltaisen mekon päällä!

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<