torstai 28. kesäkuuta 2012

Maailmassa kaikki hyvin Hat. vintage / shoes. sugarfree / blazer. sahza / jeans and grey shirt. cubus

Vaatekappale, jota ilman en voi elää?

Ei epäilystäkään, mustat pillifarkut.

Viimeisimpäni vetelivät viimeisiään jo maaliskuussa. Muutama kuukausi sitten heitin ne roskiin, tiesin että kaduttaisi vielä. Mutta kun haarojen reikä ulottuu molemmilta puolilta vyötärönauhaan saakka, olen pahoillani, mitään ei ole tehtävissä. Vaikka kuinka parsisi, kangas on niin haurasta että se hajoaa alta.

Ajattelin, vähän aikaa voisin koittaa elää ilman, onhan noita muitakin… housuja. No okei sillä hetkellä ei ollut rahaa ostaa uusia. Eilen, monta kuukautta viisaampana totesin, ei, ei enää hetkeäkään.

Tekisi mieli heittää roskiin kaikki muut siniset, beessinvihreät, viininpunaiset ja siniset farkut, muut mustat housut, legginssijegginssit. Mikäköhän niissäkin mättää, ajatuksen tasolla olen avoin kaikelle, mutta jos ei onnistu, ei onnistu.


Miten se onkin niin, että just niitä tärkeimpiä ja eniten käyttöön tulevia perusvaatteita on niin mahdottoman vaikea ostaa??

Naisten pillitkin on niin mahdottoman vaikea nakki: marssi kauppaan (mihin tahansa) mene farkkujen luo. Etsi se kapein malli. Löytyykö oma koko normaalipituisella lahkeella check. Ehkä varmuuden vuoksi vielä sovituskopin kautta kassalle. Operaatio on tuttu ja yksinkertainen. Silti muutama kuukausi tässä kului kituuttaen ilman farkkuja.

Vihdoinkin
kuten kuvistakin huomaa, urotyö tuli täytetyksi.

Nyt kulkee taas oikealla radallaan.

Maailmassa kaikki hyvin.

10 kommenttia:

 1. SAMA!!!! mäki aina etin kaapistani sellasii asioita kun perusvalkosia/mustia tpaitoja, mutta kun aina tulee ostettua vaan jotain kukkatoppeja tai hapsutoppeja muttei mitään perusjuttuja!

  VastaaPoista
 2. Mullakin on Cubuksen mustat pillifarkut, ne on ihan parhaat! Mulla on ollu noi jo vuoden ja ne on joutuneet kokemaan vaikka mitä, mutta eivät oo kuluneet tai venyneet tai purkautuneet yhtään, mikä on aika poikkeuksellista kahdenkympin arvosille farkuille :D

  VastaaPoista
 3. Kunpa mullakin farkkujen etsiminen olis noin helppoa! Mutta ei, ei millään löydy vaikka kuinka etin, mutta ehkä juuri se onkin se syy :D

  Mutta ihana asu taas, etenkin kengistä tykkään tosi paljon! ♥

  VastaaPoista
 4. I'm so glad I just discovered your blog- your sense of style is the epitome of perfection! I look forward to seeing your future posts, have a lovely day xxx

  VastaaPoista
 5. Very cool look! Love the shoes!


  xx
  www.naturally-christina.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. MÄ EN LÖYÄ.. ;___; luottofarkut on jo vähä nuhjussa !!!! mjötäääääh. ja kaikki käteen osuvat on sit sitä low waistia, HYI.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :((( nii no joo sitte ehkä voi olla hankalampaaa! mulle nyt lähinnä riittää ettei oo ihan ysäri-pyllyt&stringit-vilkkumaan-ihqu-mallia :DD

   Poista
  2. :((( nii no joo sitte ehkä voi olla hankalampaaa! mulle nyt lähinnä riittää ettei oo ihan ysäri-pyllyt&stringit-vilkkumaan-ihqu-mallia :DD

   Poista
 7. Tää asu on.... <3 Ja sulle sopis noi hiukset aika hiton hyvin !

  VastaaPoista
 8. Nyt nyt nyt voin niiiiin samaistua. Mustat _FARKUT_ on asia mitä ilman ei voi elää. Tai okei voi, mutta ei ehkä yhtä onnellisesti sitten !

  Viimevuoden maaliskuussa löysin täydelliset mustat farkut (sitä aijemmat mustat ovat olleet vähemmän täydellisiä) Dr. Denimit, ja olivat siis ihan farkut, ei farkkulegginsit! No kuitenkin mustat farkut on minulla eniten käytetty vaate ja ne kulahti yllättävän nopeasti, mustat Onlyn farkut pitävät värinsä jopa 4 vuotta! Ja alkusyksystä sitten ostin juuri jotkut Onlyn mustat farkkulegginsit. Eii... Niillä oli sitten hankala olla ja ne päätyikin kirpparille hyvin nopeasti.

  Nyt ollaan sitten eletty todella, TODELLA kauan ilman mustia farkkuja, kun niitä täydellisiä on niiin vaikea löytää mistään! Ja piru vie niitä on yritetty löytää mutta aina ei voi näköjään onnistua! Tulevana tiistaina koittaa suuri päivä, menen ostamaan itselleni mustat farkut, jotka todellakin ovat MUSTAT ja rakastan niitä toivottavasti hyvin pitkään! :) Ilman niitä en lopeta shoppailua. Se on ehdoton ehto !

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<