perjantai 15. kesäkuuta 2012

H e n g i s s ä !!Both MONKI

Helooo, Minä Täällä Hei! :) Tosi omituista olla päivittämättä noin hävyttömän pitkään aikaan. Eikä ollut kyllä todellakaan helppoa, hampaita kiristellen kävin täällä VAAN 17 kertaa päivässä katsomassa.. heh.


Tänä keväänä olen oppinut paljon. Ei, en elämästä, stressistä. Tuntuu, että hengitin viimeksi tammikuussa. En ala erittelemään mitä kaikkea tehtävää ja stressattavaa tähän kevääseen kokonaisuudessaan kuului, mutta pojat sitä oli paljon.. Opin tuntemaan itsessäni kaikenlaisia stressin muotoja - sitä kun kävelee kadulla ja huomaa kokoajan rypistävänsä otsaa. Sen kun päässä humisee niin ettei nää eteensä. Sen kun illalla on väsyttää ja itkettää. Sen kun ei kiireesta huolimatta saa noustua sängystä. Ja sen kun se lopulta ottaa koko kroppaan, pistää sen ihan sekaisin ja ilmenee jatkuvana huonona olona ja sen ettei ruokakaan maistu suussa samalta. Siitä olen oppinut.

Ei sellaisesta kauheesti riitä henkistä voimavaraa mihinkään muuhun. Eli se luku vähän jäi. No ei jäänyt, mutta ei ollut erityisen tehokastakaan.

Mutta viimeisen viikon luin täysiä. Ajattelin, että jos nyt ylipäätäänsä tää homma on otettavissa viikossa haltuun niin minähän otan! :) Se vaati viikon uhrauksen 16h päivässä, neljä seinää, sata pulloa ED lemon lightia, minä, perheoikeus, siviiliprosessi ja oikeusteoria.

Lopputuloksena totean, että viikko ei riitä. Oppikaa siitä lapset ! :D Kaksi viikkoa olisi riittänyt, viikko ei.

Pääsykoe oli eilen. Ei se huonosti mennyt, ei ollenkaan. Kaiken tiesin (nojoo muutama monivalinta jäi ruksittamatta mutta se nyt on ihan basic). Paha sanoa, kävi ihan pirun hyvä tuuri kysymyksissä jeeeee, mutta se ei siinä kokeessa ihan riitä.

Sanon että meni hyvin. Millä tarkoitan sitä, että olin viimeiset kolme päivää Aivan 100 varma, että luvassa on Da Vodka 2012-13 (II vaihtoehto siis pietarin yliopisto)  Mutta. Nyt joudun jännittämään. En osaa sanoa, ehkä, ehkä saatettiin päästä. Se joko on mennttubii, tai ei ole.

Ihanaa päästä taas bloggaamaan, oli NIIIIIN orpo olo ilman teitä! :) JA HEI NYT ALKOI KESÄ !!!!!!

8 kommenttia:

 1. Ihanat kengät ja toivottavasti pääset sisään! (:

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti onni suosii sua ! :) Mäkin haluan Monkiin :((

  VastaaPoista
 3. Jeeejeee! Pidetään peukkuja, että pääset. Mutta eihän tuo Pietarikaan huono vaihtoehto ole. ;-) Mihin sitten ikinä pääsetkään, niin jotain uutta se elämä tuo tullessaan. Ja tosiaan, NYT ON KESÄ. Mikä parasta!

  VastaaPoista
 4. Haha, kuulostavat kovin tutuilta noi kaikki stressioireet...ite olen nimittäin mmmelekonen stressierkki. Mutta jossain vaiheessa se aina helpottaa.
  Tosi magee kaulakoru, me loves Monki :]

  VastaaPoista
 5. TULOKSIIIII ODOTELLES! mun yksi frenu ei ihan päässy heti lukion jälkeen oikikseen, mutta tokalla kierroksella tärppäs ja sen riemu oli rajaton! en tiiä auttaako tää kaunis kasvutarina nyt mitään tämänhetkiseen tilanteesees tosin....kiitos&anteeks. mut siis ihan hengissä hän pysyi välivuodenkin :-)

  VastaaPoista
 6. HAHAHAHA onks sen yliopiston nimi DA VODKA??? :D lolleroo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhah :D ei sentään, mutta ei se meininki kai kaukana siitä ole :D

   Poista
 7. Sweet necklace!

  xx
  www.naturally-christina.blogspot.com

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<