maanantai 14. toukokuuta 2012

Yo-mekko, graduation dress
En voi salata tätä teiltä enääää :) Ihana ihana ihana Mirkka Metsolan suunnittelema keltainen silkkimekko. Edestä lyhyempi, takana "laahus ". Sen voitte nähdä liikkeessä tästä videosta, 11 sekunnin kohdalla :) Sitä ei ihan täysin näistä kuvista hahmota, silkin keveys ja läpikuultavuus jää ihan toissijaiseksi, minkä vuoksi se näyttää näissä jotenkin tosi isolta. Noh minä rakastan :)

I cant hide it anymore! Heres my lovely lovely lovely graduation dress, designed by Mirkka Metsola. Its shorter in the front. You can see it "live" from this video, you can jump to 11 seconds. :)

17 kommenttia:

 1. I like your dress (:

  Juls <3
  http://weltaussagen.blogspot.it/

  VastaaPoista
 2. Oooo ihana! Olin mukamas ihan varma, että se olis maximekko, mutta eipä ollutkaan. :-D
  Ja muutenkin ihan täydellisiä vaatteita Mirkka Metsolalla!! Missä noita myydään? Ihan jossain liikkeissä vai vaan netissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! Tämän ostin helsinki design forumista, siellä on suunnittelijamuotia käsittääkseni kuun loppuun! Muutoin mirkka metsolaa myydään ainakin fem.-kaupassa fleminginkadulla

   Poista
 3. ihana mekko !!! iha sun näkönen :)

  VastaaPoista
 4. OMG this ist awesome and beautiful :) liike!

  VastaaPoista
 5. ^______________________^ on ainoo reaktio tähä, kui ihana! ah mikä fetissi kaikkeen pehmeeseen hörsöhärsömatskuun. metsola!!! tälläset on parhaita! munki mekko oli jotai helsinki10-designroinaa, vähä spessummas on jotenki fiilistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HELSINKI10???? varmaan kiersin koko keskustan 14 kertaa ettimäs mekkoo ja unohdin käydä siellä ::::::D asuin siellä käytännössä jokus 15 vuotiaana. XD nojoo, tuskimpa tämän parempaa olisin löytänyt kuitenkaan.

   Poista
 6. vaaaau uskon että sopii sulle täydellisesti, aivan ihana :)

  VastaaPoista
 7. Hauskannäköinen :) Mun mielestä ylppärimekkoon saa vähän panostaa, ettei kaikkien tartte käyttää sitä samaa Vilasta ostettua mekkoa.. :D (ei sillä että niissä mitään vikaa olisi..) Itekin viime vuonna halus vähän jotain erilaisempaa ja tuli ostettua ehkä kallein vaatekappale mitä ikinä..mutta eipä se haitannut, päivä oli ehkä ihanimpia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olen ihan samaa mieltä! Saa panostaa edes sen takia, että ylioppilaskuvahan se nimenomaan pönöttää kehyksissä kaikkien mummojen ja setien piironkien päällä... :D ja sitten hääkuvat tulee siihen viereen.

   Poista
 8. Ihana mekko! Varsinkin tykkään noista eessä olevista "laskoksista" tai noista horisontaalisesti menevistä palkeista.... (en osaa selittää...) mulla on yks läpikuultava puuterinsävyinen paita jossa on samanlaisia =)! Itekin panostin vuosi sitten yo-mekkoon ja se kyllä kannatti, yo-kuvat onnistu ja se mekko oli vaan niin ihana...

  VastaaPoista
 9. Lower Nerve Pain can be centered in the right way.

  Never lift or move your legs or feet. If you are able to completely relax when you wish to
  do? One option is only temporary however.


  Feel free to visit my blog post acupuncture back pain La Vernia
  Stop by my blog :: acupuncture back pain La Vernia

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<