perjantai 4. toukokuuta 2012

Perjantaiväsy missä olet mekkoni


Alan oikeesti koht olee sitä mieltä että pukeudun ylppäreissäni toogaan. Vois kuvitella et yhen mekon löytäminen ei ois niin vaikeeta. En vaan fiilaa mitään. En yhtään. Kaikessa mitä kokeilen, koen itteni ihan kansanedustajaks........ Karu totuus on se, ettei sellasta mekkoa minkä haluun vaan ole olemassa. Haluan mustan mekon, joka ei ole musta. Koska ei ylppärimekko saa olla musta. Myös ärsyttää se lätty mikä on pakko iskee päähän. Eiks seki vois olla musta.... olis suurempi todennäkösyys että se saattais sopiakki johonki. (miksen oo nii rohkee että ostasin laketin?????)


Kärttysä olo. Anteeksi. Pitänee mennä nukkumaan :( Aamulla tarkesin ihanasti shortseilla ja trallallaa feel good didididi - illalla hyvä että kotiin selvisin pakastumatta!

Im super tired. And cranky.  Ive been looking for my graduation dress, but just cant find one. (without the feeling im michelle obama) The dress i want just doesnt exist - black..... but not black (because graduation dress cant be black) Soon im seriously thinking about wearing a toga.

13 kommenttia:

 1. Kyl voi ostaa mustan mekon!! Mullaki oli punamusta-vamppimekko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niii mutku en voi ku se on vähä semmone juttu et ku minä ja äiti käytetään aina vaan mustaa :D Ja kaikki sukulaiset aina olettaa et kaikki meijä vaatteet on mustia, olis kiva tehdä poikkeus sääntöön..

   Poista
  2. Aaa! Onneks sulla on viel kuukaus aikaa tuskailla sitä ! :D

   Poista
 2. Mä löysin karen millenin mekon stockalta ja se on ihan täydellinen. Niin värikäs ku olla voi ja iski silmiin vahingossa. Oon niin helpottunu että mekon hankinta kävi noin helposti. Sulle sopis kirkkaan punanen mekko kunnon liehuhelmalla ja sit se laketti tai itse lakki kutreille ;)

  VastaaPoista
 3. I like your shorts :))

  http://www.stefanystrange.com/

  VastaaPoista
 4. Gorgeous outfit.
  http://xtheperfectmess.blogspot.com.au

  VastaaPoista
 5. mä ostin laketin ylppäreihin mut en oo varma et saako sitä käyttää lakkiaisissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joku sanoi mulle kans ettei sais ! :( höh. omissa juhlissa ainakin voi! :)

   Poista
 6. oot ihan älyttömän kaunis! =)

  http://this-life-chose-me.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Osta musta mekko ja tosi ärdet, muut kuin mustat kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkään vaan et tätä menoo mun hääpukuki on musta :D (en oo koskaan omistanut ei-mustaa juhlamekkoa) Mutta hyvä idea jossei tässä nyt muu sitten auta !! :)

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<