tiistai 8. toukokuuta 2012

Its solved!


´

Löysin mun ylppärimekon! Enää se pitäs vaan kotouttaa jostain. Tuntuu hyvältä. Ja arvatkaas - ei ole musta ei - On KELTAINEN, härregyyd. Tuntuu tuplahyvältä kun on vielä suomalainen suunnittelija! (ei marimekko ;)) Niitä muutamia harvoja, joita jaksan seurata ja jotka on todellakin on hyviä siinä mitä tekee :) se on kumma, muuta designia niinkun astioita ja huonekaluja tapetteja printtejä tms osataan kyllä suomessa tehdä, mutta muotissa liikutaan jotenkin toooodella hitaasti eteenpäin. (toim huom. positiivinen sävy: eteenpäin)

I found my graduation dress! I feel so good. No id just have to go and buy it :) (i tried it on already and it was super pretty) And guess what, its not black its YELLOW! And im really glad its from finnish design! (one of the fews id follow) Its weird, finns do an awesome job with furniture, fabrics, prints, table wear etc but something with fashion is just going terribly wrong..

8 kommenttia:

 1. hey miten cool! voittanee sellaset perusVILAmekot, luulen ma? :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Varmaan ihana se mekko :D

  VastaaPoista
 3. Jee onnea, kai sit näytät meillekkin kun saat sen mekon? :) Mäkin löysin eilen illalla pitkän etsinnän jälkeen valmistujaisiini sopivan mekon! Tulee kyllä tooosi mahtava fiilis kun sen oikean vihdoin löytää :))

  VastaaPoista
 4. uu! varmasti upee mekko :-D vielä keltanen! vau! ettei mikää perus tylsä valkonen (-:

  VastaaPoista
 5. Sun hiukset on niin ihanat ! : D oon erittäin kateellinen.
  oi kuvaa mekosta sitten joskus !

  VastaaPoista
 6. Oooo vautsi vautsi vautsi, en malta odottaa minkälaiset mekon löysit :-) Varmaan joku super yyyyber mageeee!

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<