sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hyppää hyppää beibi hyppää
Ostimpa uffilta uuden nahkatakin. (ei maria miksi??) Mulla on köh aika monta takkia... Ja mun huone kasvaa umpeen. MUTTAKUN tää on ihana! Tämmönen vähän pusakkamainen. 4e päiviltä. Tietysti se vaati hieman olkatoppausten poistamista niinkuin aina. Pitäisi ryhdistäytyä ja opetella luopumaan joistain noista muista takeista... En vaan niin haluais. Koska toisaalta ei noista 20stä ole yhtäkään, jota en ole tänä keväänä käyttänyt kertaakaan! Toisaalta elintilaneliöt on rajotettuja. Onko teillä samanlaisia ongelmia?

I bought a new leather jacket. Second hand of course, only 4 euros. Just removed the shoulder toppings and its perfect! The only problem is that i already have something like 20 other spring jackets, witch all have been in use this year, but my living space is more limited than that. I really should sell some of them off, but i dont want to... Any of you have these kinds of problems?

11 kommenttia:

 1. Eikä toi on ihan samanlainen ku se mun, joka on äidin vanha jostain kasariajoilta! Ihan paras, pitääki ottaa se taas käyttöön :)

  VastaaPoista
 2. Amazing outfit!!!

  x0x0

  BarcelonaBrunettes
  www.barcelonabrunettes.com

  VastaaPoista
 3. The jacket was only 4 euros? Nice. I love the large leather brown with the dress.

  te amo,
  j
  www.sanitynotebook.com

  VastaaPoista
 4. Awesome outfit! Love that skirt and the boots!:D

  Stop by some time:D

  xxx

  Mia's Little Corner

  VastaaPoista
 5. Joo mulla on sama ongelma kenkien kanssa. Ja kaapista pursuavien vaatteiden kanssa. Eli joo, elintila käy pieneksi. :-D
  Mut magee takki ja muutenkin sulla on ihan huippu kivoja takkeja, joten älä ihmeessä heitä pois. Tai jos heität, niin myy mulle! :-D

  VastaaPoista
 6. voisitko esitellä niitä kaikkia takkeja yhteisessä postauksessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olis kiva mutta se on vähän hankalaa kun meillä ei ole mitään mihin niitä voisi ripustella että saisi kuvattua :( Täytyy katsoa jos keksin miten niitä vois..

   Poista
 7. You are very pretty!
  Have a great day, dear! <3

  http://therubberdoll.com/

  VastaaPoista
 8. So effortless and beautiful ! xx

  VastaaPoista
 9. lovin´ it!:) gonna folow you with GFC!

  bisous:*

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<