lauantai 5. toukokuuta 2012

farkkutakki

 
Kuinka ilmeettömältä voi ihminen kuvassa näyttää?? ainakin mitä itse katson näitä kuvia, oon ihan varma että kuvittelette kaikki että täällä kirjottelee aina tosi tympiintyny tyyppi :D höhöh ei ei ei pidä paikkaansa sitten kun (jos) saan vähän rusketusta pintaan alan ilvehtimään.  

Diggaan tätä takkii! Vielä kun sais toisen vaaleen :) Löysin ehkä itselleni sen mekon..... taino se on vielä netissä, mutta mutta täytyy vielä katsoa mitä äiti siitä tykkää.. (huolestuttavaa josseise kohta tuu kallistun kokoajan enemmän juuri tän yksilön kannalle mutta jos se on huono tai liian kallis enkä saa sitä apua pua pua )


Umph. I look so bored in these pictures :D hahhah you all probably think heres just some reeally pissed off girl writing all the time. no no thats not the case. Im hilarious. Just when (if) i get tanned ill start making facial expressions, youll see.

11 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kengät! ♥ Plus nättei asu ja nättejä kuvia muutenkin!

  VastaaPoista
 2. kengät on niin makeet!!

  VastaaPoista
 3. Hello!!!
  I love your blog!!
  I just found it!!

  I made a blog a month ago and i would appreciate it if you could check it out and follow if you like it!

  It is http://newfashionorder.blogspot.com/


  Oh btw i took part in a contest for a trip in Korea.The winner will be decided on the views of his video.
  So i would really appreciate it if you could check it out and tell your friends to check it out to!
  Thank you!!!

  The link is this! Korea Contest

  VastaaPoista
 4. ei hitto onks noi kengät nellystä! oon miettiny et ite tilaisin kans samanlaiset, aivan ihanat ihanat ihanat! onks olleet hyvät jalassa? muutenkin aivan ihana outfit :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo nellystä tilasin viime talvena :) Hyvät on, vaikka yksi remmi lähti irti :( (sen huomaa kuvistakin jos älyää katsoa..) Oon sen jo kertaalleen niitannut takaisin kiinni, mutta oli niin höttöinen niitti että irtosi taas :D

   Poista
 5. mäki tahon farkkutakin! vaaleena mielellään:)

  VastaaPoista
 6. Mäki oon farkkutakkimielellä!! Meil espritissä pistettiin just aleen yks ihan mahti takki, simppeli suora ja lyhyt malli, ja puhtaan sininen...

  VastaaPoista
 7. Ihanat, täydelliset kengät. Tahdon myös tollaiset :)

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<