lauantai 19. toukokuuta 2012

basicMitä teillä on päällä aamuina kun elämä ei voisi vähempää kiinnostaa? Kun peitto on lämmin ja torkku soi jo toista tuntia. Pakko nousta. Jos aurinko ei paista, säätilasta on mahdollista päätellä mitään. Ei huvita ottaa riskiä palelemisesta. Sellaisina aamuina ei huvita ettiä edes sukkia. Eikä ulkonakaan oikeastaan kiinnosta kääntää katseita.

Tässä oli mulle aika sellainen asu. Tosin, voitte kuvitella noi farkut mustiks ja paidanki vaikka mustaks :) Mutta taas toisaalta, joskus on kiva olla vähän vähemmän, eikö niin? :)

What are you putting on the kind mornings, life doesnt seem anywhere near as appealing as sleeping? Blanket is warm and the snooze has been on already an hour. Tho you have to get up. If sun isnt shining, its impossible to make any conclusions about the weather. You dont feel like risking it if its cold. Or otherwise turning heads. 

This is pretty much like that for me. Accept you can imagine the jeans black and the shirt might as well be black too :) But on the other hand, sometimes is nice to have a bit less, dont you think? :)

1 kommentti:

  1. Raawr, love this Outfit :) <3

    ▲▼▲ http://bohomine.blogspot.com/ ▲▼▲

    VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<