sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

sijoituspohdintaa
 
Pipo oli muuten kuningasidea. Ainakin meillä oli tosi kova tuuli! Suurin osa näistäkin kuvista on semmosia että tuuli tarttui hameeseen ja se on vaan sellainen yksi suuri kukkainen pilvi :D
Oon vihdoin keksinyt, mihin laatu/merkkikenkiin aion "sijoittaa" tulevan palkkani. Tein niin viimeksi JC litojen kohdalla, toimitus huomauttaa: kaksi vuotta sitten, eikä kyllä ole tuumaakaan kaduttanut. Hassua sinänsä, silloin kun sen tein, finanssitilanteeni oli siis paljon tiukempi kuin mitä esim viime kesän lopulla, mutta koska niitä rahoja en pistänyt mihinkään suurempaan ostokseen, ne vain wooooshh ---poissa. Mietin kauan Jeffrey Campbell Like Spikeja (en löytänyt mitään kunnon linkkiä googlatkaa :D) mutta sitten hopea meni multa vähä out, eikä noiden kultasia versioita ole myyty missään mikä shippais mihinkään.. ja ehkä nyt on kuitenkin vähän myöhäistä noiden osalta.
   Muttajoo nyt oon sitten keksinyt !! :) huoh vaan kun heels.comissa on mun kokoa ENÄÄ YHET. Enkä pysty siis vielä tilaamaan.. elämme jännittäviä aikoja.

I finally made my decision on witch shoes should i order with my next paycheck as in an investment. As you and everybody know, shoes are investments. For a while i was really thinking about buying Jeffrey Campbell lita spikes, but then i kinda got pass with silver and the golden spike versions are not sold anywhere they would ship anywhere. Also, now is probably a bit late to buy them anyway. BUT BUT BUT now i have made up my mind! ...sad part is, the shoes i want are nearly sold out. There is only one pair in my size at heels.com.. And i have to wait a few days before i can order. Life can be so hard :(

5 kommenttia:

 1. great skirt :)

  www.ohwowlovelyxx.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Suuri kukkainen pilvi on ihana ja varsinki pipon kans nayttaa tosi hyvalta! Omia rahojani on turha enaa yrittaa sijoitella muotiin kun kaikki on kiinni reissupbudjeteissa.. :D jee ja buu.

  VastaaPoista
 3. hyvä sijoitus aina kannattaa ;)

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<