sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Me and my pale skin


shirt. lindex (maternity side :DD)/ blazer. hm / cross. seppälä, diy / shoes. nelly.comTiedättekö sen tunteen kun kaikki mitä haluis pistää päälle joko odottaa noutoa postissa, on postissa matkalla noudettavaks postista, et ole ehtinyt käydä ostamassa sellaista vielä tai et ole löytänyt sitä? :D ..aika sillai öö aina.
Oonpas valkonen. Se ei sinänsä oo yllättävää. Oon valkonen ympäri vuoden :) ! Tämä poika ei rusketu ei ei sitten millään. 

You know the feeling when everything you would want to wear is in the mail, or havent had the time to go buy it yet, or you havent found one yet? :D ...hah um always?
Im pale. As always. This girl is pale the whole year around! You could think in finland would be normal for someone not to tan easily (or at all) but no. Its just me :(

7 kommenttia:

 1. I am SO envious of your pale skin! xx

  VastaaPoista
 2. Jumaalauta miten jonkun asut voi olla aina noin täydellisiä? Kysynpähän vaan. Mulla on toi sama ristikoru ja yllättäen sun versio siitä on paljon siistimpi- mikä ei siis tosiaan oo ollenkaan tavatonta. :> Oonki miettiny että se kaipaa sitä jotain, on meinaan kämänen ketju siinä.

  VastaaPoista
 3. Aika jännä... tosi siistija erittäin nätti! :D

  VastaaPoista
 4. opna kivoja kuvia ja ihania asuja sulla! (:

  VastaaPoista
 5. oi miten on tosi ihana asu! :) Saanko kysyä, että minkä lukion kävit ja mitä aineita kirjoitit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ! :) Saan nyt keväällä lakin helsingin suomalaisesta yhteiskoulusta (syk) ja kirjoitin äikän (L), enkun (M), lyhyen ruotsin (C), psykologian (L), Historian (E) ja pitkän venäjän (B)

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<