maanantai 16. huhtikuuta 2012

lilla denim mydenim coat. designed by my mother / shoes. nelly.com / sunglasses. gina tricot / hat. second hand

Voi vitun venäjä. Koko päivän ollu sellainen olo, kun kärpäsellä joka yrittää päästä ulos ja surraa törmäillen ikkunalasiin tuntikausia vaikka viereinen luukku olis auki...


metsästin tänään mystistä Lomaketta T englanniksi, jotta voisin viedä sen yksityiselle että saisin lääkärintodistuksen sinne venäjälle HAKUUN. Ja nyt sitten sain jonkinnäkösen lomaketta T vastaavan englanninkielisen läpyskän käteeni (luoja yksin tietää onks tää edes oikee) ja tutkailen tätä ja no.. ilmeisesti HIV-negatiivisuus ei riittäny haluavat vielä Virtsanäytteen, jotain keuhko ja sydänarvoja?????????? sillai hei millä yksityiselläkään on aikaa mua testata kun tää pitäs olla ens pe????? JA toiseks, MITEN TÄÄ LIITTYY YLIOPISTO-OPISKELUUN? Nyt nyt nyt putoo kyllä pää harteilta. Meen huomenna sinne täyttämään tätä paperia, hommaan sen mitä voin, jossei se riitä, ei sit. En mee.

Ja nyt taltutan iltapäivänarkolepsian juomalla ed lemon lightia ja alan lukemaan.

 Right now i feel like im a fly that tries to get out, but instead of flying out of an open window, im just pounding myself against the glass over and over again. 
Im applying to St Petersburgs university and the russians dont make it easy. HIV negativity wasnt enough, now they want my urine sample too. Like really??? What does it have to do with me wanting to get to university???????? REALLY? Ive been running around for days trying to find a mysterious Form "T" in english and now when i have it, there is no more time. My head is about to fall off.

10 kommenttia:

 1. Firstly that coat looks so snug!! And secondly...wow that does sound very OTT just to get into University 0_o Good luck! :)

  http://www.fashionyourseatbelts.net/

  VastaaPoista
 2. voi harmistus, toivottavasti noi hommat rupee vielä rullaamaan! :<
  mutta sun asus on ainaskin aika super ihana, säki aika

  VastaaPoista
 3. voin kuvitella kuinka ärsyttävää.. mut näytät taas tosi kivalta :-)

  VastaaPoista
 4. Hahaha ei hitto mitä säätöä ! :D Toivottavasti kaikki lähtis nyt rullaamaa. Ja ihanat kengät !

  VastaaPoista
 5. Tommonen lomakkeiden täyttely on niin rasittavaa :D Ihanat noi sun kengät ja hattu! Ja hiukset!

  VastaaPoista
 6. Oooo makoisat kengät!
  Ja mitä hiton hullunmyllyä toi Venäjälle opiskeluun haku oikeen on?!?!? :--D Ihan naurettavaa. Pyörittelin silmiä, kun kerroit hiv-testistä. Mut että jotain sydänääniä ym.??? C'mooooon. :----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei siinä onneks ollu oikeesti! :DDD mulla oli väärä paperi ..onneks.. mutta se oikeen paprun löytäminenki meni jo ihan naurettavuuksiin :D

   Poista
 7. Siis mitä hittoa :--D Ihan hullujen hommaa toi terveystestijuttu tai se että ne vaatii tollasia. :O wtf. Mutta hieno on äitisi väsäilemä takki!

  VastaaPoista
 8. Voi hjuvanen aika tuota sun paperirumbaa.. :( Ite repisin hiuksia päästä. Mutta älä sä ku sulla on kauniit hiukset :) Ja muuten tosi hieno takki, melkoisen taitava äiti!

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<