lauantai 28. huhtikuuta 2012

ilopilleripäivä


Tänään ei varmaan missään blogissa puhuta mistään muusta.. MUTTA TUO SÄÄ !!! :):)))) Ei tämmösenä päivänä voi murjottaa! .......paitsi kun nyt, kohta, joudun lopettamaan ilmafiilistelyn ja kaivaa kirjat esiin, kun huomenna on valmennuskurssin välikoe :( 
Viime vuonna ei ollut yhtään vappufiilis - tulin vappuaattona takaisin moskovasta kahen viikon reissulta, sinne olin lähtenyt suoraan risteilyltä :D Ja tullessani muutin suoraan, vietin ekan yöni täällä kaivarissa missä nyt asutaan! (outoa, muutostakin on jo vuosi????) :) Mutta nyt on NIIIN supervappufiilis!!!! :):) jeejee

Tralala the weather here in finland is super awesome and were all so so so happy! (you cant tell it from peoples faces - theyre all smiling)
 
coat. diy / shorts. diy / shoes. nelly.com / shirt. tarjoustalo

7 kommenttia:

 1. hei MITÄ mullaki oli tänään valkonen paita ja shortsit ja noh parkatakki mut kuiteski!! :--D huh apuva tää kyl toimii siis ;-);---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaisuus skulaa ku cantores minores! :)) High five!!! :D

   Poista
 2. Tykkään, ihanan keväinen asu <3 Toi takki ainakin on ihan mahtava.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva asu, noi shortsit on ihanat! :)

  caughtinvogue.blogspot.com
  xx Luna

  VastaaPoista
 4. you're so lucky to have good weather! THe weather in the UK is pretty dire and terrible atm, boooooo! And loving the outfit, very nice as usual :)

  rebecca x
  scatterrbrained.blogspot.co.uk

  VastaaPoista
 5. Enjoy the nice weather u guys have! We are now entering our fall in brazil, and starting to layer things... Wish u a beautiful Sunday!
  Xx
  Paula
  liveonbeauty.org

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<