torstai 26. huhtikuuta 2012

Come On White Boy!
jeans. boyfriends / vest. gina tricot / shoes. second hand + ponytail holder

 Taas housut :( On kivat housut mutta haluaisin hameen. Mutta mulla on vaan mustia hameita ja se yksi kukkainen. Ja tekisi mieli kauheesti kaikkea muuta, mutta kirveelläkään löydy oikeen aikaa mennä mihinkään kirppareille ettimään (muuhun ei ole varaa, eikä itseasiassa olisi siihenkään..... että ihan hyvä ettei ole aikaakaan!)  Niin ja siis oli mulla tänään takkikin!


 Aidot boyfriend-jeansit! (Tänks Ville ♥) Ainiin ja joo kyllästyin että korot lähti kokoajan jalasta, otin ponnarin kädestä ja iskin kenkään. Siksi vaan toisessa ;) Mun on jo ikuisuuden pitäny askarrella kuminauhasta ihan vaan tohon tarkotukseen sellaset nauhat, jotka näyttävät vähän enemmän remmeiltä. (nehän vois mennä vaikka ristiinkin ? HMMMMM. tää vaatii vielä kehittelyä) Luulen että auttais jotkut balleriinapehmusteet tonne kärkiin kans. 


Pants again? :( My genuine boyfriend jeans (thanks ville ♥) are nice, i wouldve wanted a skirt. I just dont have any, except black ones and the one floral and space maxis, but but but i feel like some other color than black.. Where to find to time or the money to go and look for one? NAH. 

I got fed up with my shoes falling of all the time, so i put my ponytail holder to keep them still. I only had one but i was helpful enough! 

5 kommenttia:

 1. Kivat farkut! Haluisin just tommoset toooosi vaaleet boyfriendit, muttei kuitenkkaa valkoset.

  VastaaPoista
 2. voi kamala jos mä pistäisin matin farkut jalkaan.. voi olla että joutuisin hitusen niitä käärimään! Mutta ooh villen farkut soppii sulle hyvin =)) ihanan vaalee asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niii no ei noikaa nyt mitkää käyttöfarkut oo ;D ei se sentää noin hoikkapoika ole enää! heh. Noi on jotkut mitkä on ollu suomessa tallessa ja jääny jonnekki kaappii :)

   Poista
 3. Ompas superihana asu! Kokovalkoista jeee

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<