perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tulipas hyvät kuvat


leather jacket. second hand / shoes. jeffrey campbell / shirt. from carlings / earrings. gina tricot 
 
JEE kerranki kuvat mihin oon sillai iiihan täydellisen tyytyväinen! :D Laatuvaatimukset kun tuntuvat kokoajan nousevan. Jesjes, go ville youre tah bests! :)

Tänään taas valmennuskurssilla. Nyt käsiteltiin opiskelutekniikoita ja kaikenlaista. Tuntuu ylikaukaiselta joku tiistai, kun on niin hektisia päiviä ensin edessä. En millään jaksais odottaa että pääsis pian jo oikeesti lukemaan!! :D Taisiin varsinkin että keskittyis vaan yhteen asiaan: opiskeluun.... Mutta siihen on vielä yks lehti ja kronikka ennen sitä. Siis ihan tosi, voisinko edes opetella tekemään asioita joko ajoissa tai edes sillon kun ne olis PAKKO tehdä, kun noin yleensä mulla on tapana tehdä niitä sillai PAKKO meni jo, nyt yritetään pitää pää pinnalla. :D


 YAY. For ones i got pictures im  100 percent satisfied ! :) 
Im supersstressed out right now. Im applying to Helsinkis law school and as you can probably guess, its going to take a lot of studying. Ha, but the problem isnt the applying itself, but everything i must do before they publish the applying materials (which is on tuesday). Lalalala. I really should start doing things in advance, or even at the last minute, as now i mostly do things after the last minute, when its all about trying to keep your head above the water.

5 kommenttia:

 1. In love with your Style :)
  I really like this Shoes, they're amazing.

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! Selasin blogiasi muutenkin ja todella kivoja asuja ja kuvia:)

  VastaaPoista
 3. Vaudevau, munki pitäis kouluttaa matista valokuvaaja ;)

  VastaaPoista
 4. ihanat kengät, en kestä!

  www.fancyme-fiude.blogspot.com

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<