maanantai 6. helmikuuta 2012

Työnhakija
dress. hm / jewellery. gina tricot / shoes. jeffrey campbell / cardi. second hand


Turhauttavaa tää työnhaku. En oikeen tiedä millaista hommaa sitä oikeen etsis. Kun haluaisin töitä toisaalta jo nyt (kassavirta kulkee väärään suuntaan), toisaalta en voi tehdä töitä pääsykokeiden aikana, mutta haluaisin täyspäiväistä työtä heinäkuusta elokuuhun ja jotain osa-aikaista sitten opiskelujen ajalle. trallalalalaaa vaatekauppatyö olis kivaa kiitos :))) Lähettelispä ihmiset mulle kutsuja niille töihin. Se olis siistiä.

Sitä odotellessa!

11 kommenttia:

 1. Kiva asu taas jälleen kerran :) Munkin pitäs hommata kesätöitä ._. ainakin vaatekauppoihin haen Helsinkiin ja koitan hakea jotain media-alan töitäkin.

  VastaaPoista
 2. Mäkin odotan niitä omatoimisia kutsuja töihin! Työnhaku on niin perseestä...........

  VastaaPoista
 3. Olin kerran harjottelijana Lindexissä. Ihan takapuolesta suoraan sanottuna, kun ei palkkaa saanu ja mua sitte käytettii juoksupoikana ja vaikka minkälaisena orjana. Ja siellä nyt on iha hullun tarkat säännöt miten kaikki pitää ripustaa ja jopa miten käyn hakee ne kamat sieltä varastosta...En tiennykkää et on väliä onko mattapintanen henkari vai kiiltävä, mut nyt tiedän, kirpas vähä ku semmoset 50 parii housuu piti uudellee henkaroida, haha!

  Toivottavasti sulle tulis parempii kokemuksii vaatekauppatöistä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän tunteen! itekin olin tetissä sokoksen kenkäosastolla... ja sen jälkeen kehtasivat tarjota kesätöitä alle 5euron tuntipalkalla :D

   Poista
 4. i saw that you follow my blog and i was so happy to see this cause I love yours greetings from berlin ! (and of course the afct that you are finnish cause I am hald finnish :))

  VastaaPoista
 5. realy i love this nude colours with black. it is sooo epic contrast. :) and, your kitchen looks great too ;D:)))

  http://deerwithorns.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. This outfit is so cute! I love the pink and your necklace is so cute :)

  VastaaPoista
 7. Mrrrrr miks bloggeri aika sekoilee mulla sun sivuilla .... Nyt tää ei antanu mun vastata Firefoxilla ja jouduin vaihtamaan explorelille.

  Mutta kuitenkin. Mä ehotan, et meet suoraan liikkeisiin kysymään! Pistät peliin kaiken, mitä pystyt valloittavalla persoonallasi ja tyylilläsi. :-) Jokainen vaateliike saa niitä sähköpostihakemuksia kuitenkin sen kymmenen päivässä, mutta kasvotusten haettuja paljon vähemmän. Tekee vaikutuksen!

  VastaaPoista
 8. Tykästyin ihan hirveästi blogisi ulkoasuun; ihanan persoonallinen! ♥

  VastaaPoista
 9. Lovee this outfit!Rocking the Jeffrey Campbells too! Amazingg <3

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<