lauantai 18. helmikuuta 2012

Get it PinkHair makeup: Kevin Myrphy, Color Bug :) Love it !!


HUHHUH. Sinne meni penkkarit ja sen jatkot Turussa! Hauskaa oli, vaikka menikin niin lujaa että eilinen päivä meni kokonaan maailmanloppua potiessa sängynpohjalla.

Sattuneesta syystä en käynyt katsomassa yksiäkään wanhoja, mutta kuvista seuraillen olin TOSI positiivisesti yllättynyt! :) Viimevuosina kaikki puvut ovat olleet ihan samanlaisia (vaihtelua ainoastaan väri, mihin suntaan ne blingit sattuu menemään helmassa ja kummalle puolelle päätä se tippaleivän näkönen nuttura isketään) mutta nyt oli jo paljon enemmän vaihtelua. Ihanaa.

18 kommenttia:

 1. Aaaaaah ihanan näköset hiukset! Oon itekin miettiny tuon värin hankkimista, niin osaatko sanoa, miten paljon yhdestä tuommoisesta nappulasta riittää, ja lähteekö helposti pesussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä riittää ihan loputtomiin! :D Itekin mietin että ompa kallista kun tää on näin pieni, mutta oon käyttäny ja lisänny tätä tosi monta kertaa eikä näytä kuluneen mihinkään :) ! Lähtee pesussa hyvin, mutta vaatii ehkä kaksi shampoamista että lähtee ihan kokonaan..

   Poista
 2. Mulla toi pinkki tarttu latvoista kaikkeen!! Huppu on ihan pinkki ja niska ja kaula mutta silti on se ihanaa! Tarttuko sulla vaatteisiin? Jos ei, miten sait sen ns. sitoutumaan hiukseen? :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarttunu? :0 ollenkaan! toisaalta oon käyttäny tän kanssa vaan mustaa, että ehkä se ei vaan näy... Pesin hiukset vähän kyseenalaisella shampoolla olosuhteisen pakosta ja pysyi paljon paremmin kun oli tukka ihan hirveetä hamppua :D Toisaalta sitä on niin nopee laittaa ettei sen lisääminen oo kauheen vaikeeta :)

   Poista
 3. Very cool outfit gorgeous girl and your hair is wow stunning xoxo

  VastaaPoista
 4. EIIII mitä olet mennyt tekemään!! tukka on los perfectos!! olin unohtanu näiden väriötököiden olemassaolon! harmi et oon niin brune ite et siinä ei näy mikään, mutta pinkkien latvojen näkeminen muiden tukassa aiheuttaa mussa jo sellasen onnentunteen et ihan ok :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyl toi brunessaki näkyy ;D ainaki 15sekuntti...

   Poista
 5. your hair looks awesome and this is a great cardigan:)

  VastaaPoista
 6. missä noita värejä myydään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IDhair on näiden maahantuoja ja niillä on kauppa kampissa urhokekkosenkadun ja fredrikinkadun kulmassa! näitä saa kolmessa värissä, pinkki oranssi ja lila.

   Poista
 7. että noi hiukset on ihanat ! :):)

  VastaaPoista
 8. love ur hair <3


  www.ohwowlovelyxx.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. aaaaaa upeat hiukset! :O

  VastaaPoista
 10. i was gonna buy one if this colour bug is it easy to apply?
  thanks

  http://irenadworld.blogspot.com/

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<