perjantai 2. joulukuuta 2011

Selkeä itsensä palellutusyritys JA ARVONNAN VOITTAJA :))No okei myönnetään. Tuli vähän kylmä. Otin tän ehkä semmosena vastalauseena sille, että on kylmä mutta lunta ei näy!
skirt. new yorker, shirt. zara, vest. new look, shoes. dinsko, cross. gina tricot


Eli tänään iski himmee tekemisen meininki ja tosissaan jopa askartelin teistä osallistujista pieniä lappuja ja pidin itseni kanssa arvontaturnajaiset :D (ensin 10 lappua, niistä 5, sitten 3, 2, jaaaaa....)

Voittajaksi selviytyi tyttönen nimimerkillä DIIBE !! :) Unelmien matkakohteeksi valikoitui tästä siis Aasia ja erityisesti Intia. Itse olen siellä käynyt joskus pienenä, mutta vain Goalla, mikä on semmonen rantapaikka. (kyllä siellä niitä lehmiä oli silti)

Kaikista suosituin matkakohde oli New York, ja täytyy myöntää, että ei muakaan haittais. Vitsi tykkäsin lueskella teidän vastauksia! Pitää keksiä seuraavaan arvontaan jotain muuta jännää :) Oma paikka voisi tällä hetkellä olla esim. Lontoo, Kööpenhamina tai Tokio.

5 kommenttia:

 1. Apuapuapua ihanaa ! En tiä mitä sanoo tekis mieli sanoo että oon onnesta soikeena mutta en ikinä sano noin muttajoo.. :D Voouu helmee(::

  VastaaPoista
 2. hei ihana blogi sulla! en oo koskaan aikasemmin törmänny ja tää oli ihana yllätys :)

  VastaaPoista
 3. Love your outfit!!

  xx

  http://mademoiselleconomist.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. so cool love this rock look so much <3
  MaNAa

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<