sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Haluaisitko olla joku muu henkilö kuin sinä itse?Haluaisitko olla joku muu henkilö kuin sinä itse? En!


Mitä muutoksia haluaisit elämääsi tehdä? …Voisin olla aikaansaavampi yleisellä tasolla. Mulla on tapana maata tekemättä yhtään mitään viikkotolkulla ja sitten ottaa jonkun kaameen spurtin jollon kaikki stressaa.


Mikä on maksimisumma, mitä voisit maksaa esim. kengistä? entä paidasta? housuista tai hameesta? Heh heh apua. Jotkut vaatteet vaan puhuttelee niin paljon, ettei hinta sitten tavallaan oo kysymys. Sanotaanko vaikka niin, että sen mukaan mitä on. Jos mulla on rahaa, mielelläni laitan sitä esimerkiks hyviin kenkiin. Jos ei ole niin paljoa, ostan halvempia.

Arvostatko kaikkia lukijoitasi yhtä paljon? JOOOOO! (tykkään kyllä myös kun kommentoitte ;) vinks vinks)Mikä on sun lempparibändi ? Vaikee kysymys, koska poden nykyään niin sanottua huonoa musiikki-itsetuntoa (keksin tän termin ite :)) Ihan tylsää vastata vaikee_valita_kun_kuuntelen_ihan_kaikenlaista_musiikkia_kaikki_käy - superboring koska ei, ihan kaikki ei käy. Tänä syksynä kuuntelin tosi paljon Marina and the Diamondsia.


Mitä mieltä oot 30 seconds to marsista ? Tää on nyt varmaan väärä vastaus, mutta jouduin menemään youtubeen kuuntelee kun musiikillisesti ei soittanu mitään kelloja :D Ei tässä mitään vikaa ole, mun henk koht makuun laulajalla on ehkä rockiin liian puhdas ääni. Esimerkiks Nickelbackin laulajalla on hyvä, karhee ääni rockiin.


Kuka on kaunein julkkisnainen ? Penelope Cruz


Mitä seuraat telkkarista ? Katon tosi paljon telkkaria. Se on päällä kokoajan riippumatta siitä katonko sitä oikeesti. How i met your mother, gossip girl, south park, family guy, vedetään hatusta, koirakuiskaaja (!!!!)… niitä katon tosi paljon :))

mlkMinkä ikänen oot ? 18 täytin maaliskuussa.


Top 3 lemppariblogit ? OON PAHA LAITAN VIIS. Tyylin puolesta: heart + bleecker, ANNALIINA, .sabo skirt.


Luetko No Fashion Victims-blogia ? En oikeen tykkää indiedaysista. Muuten varmaan lukisin.


Mikä on tän hetken lemppari biisi ? Den Svenska Björnstammen - Vart Jag Mig I Världen Vänder ( myös adele - rolling in the deep)

Teetkö koskaan facebookiin muistiinpanoja ? Muistiinpanoja? Eeen? Kaikenlaista muuta sinne tungen kyllä.


Ootko kaunis omasta mielestäs ? Otan ainakin ihan kivoja kuvia :)


Mikä oli sun unelma-ammatti pienenä ? Suunnittelin jääväni "äidin pieneksi kääpiöksi", Hevosratsastaja… kampaaja, tarjoilija


Millaset lakanat sulla on nyt sun sängyssä ? 
Aluslakana on vaaleensininen, pussilakana musta, tyynyssä lukee "Herää aamulla surutta ystäväni"Mitä kaikkea harrastat tai oot harrastanu? Partioo harrastin tosi pitkään. Henkisesti lopetin varmaan kolmisen vuotta sitten mutta virallisesti vasta viime syksynä. Balettia pienenä ja koripalloo sitä on yritetty joskus kanssa.


Millanen sun ruokavalio on? Koostuu kouluruuasta (lempiruoka: ilmainen ruoka), Thai kjuubeista ja ulkona syömisestä. Tiivistetysti.


Liikutko? Vähemmän kuin pitäisi. (lue: en) Kävin salilla viime talvena ja tykkäsin tosi paljon, ei vaan oo oikeen varaa. Kesällä lenkkeilin mutta ilma on nyt liian kylmä.


Tykkäätkö eläimistä? Juu :) No pingviinit tiätysti! Muuten oon kissaihminen. Minä ja kissat tullaan hyvin toimeen. Jotenkin ollaan vähän niinkuin hengenheimolaisia.


Seurusteletko? Seurustelen Ville nimisen pojan kanssa :) Tulee kohta 2 vuotta täyteen.

Montako kertaa oot seurustellu? 4


Miten pitkä oot? 167cm


Missä opiskelet/työskentelet? Käyn lukiota Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa ja töitä teen siihen New Look-lehteen aina sillontällön. Periaatteessa oon myös aamiastarjoilijana joissain sokoshotelleissa, mutta sitä en oo nyt tehnyt pitkään aikaan.

Mitä syöt yleensä aamupalaksi? En syö, mutta jos söisin, söisin sitä vadelmamyslii missä on 60 prossaa hedelmää eikä lisättyä sokeria, se on hyvää!
Mitä haluaisit juuri NYT kaikista eniten? Että saisin jo uudet pidennykset.... ja että päivä vähän pitenis.


Lemppari kouluaineet ja miksi juuri ne? Äikkä - siellei tavallaan tarvii osata yhtään mitään. Sinne tullaan, ollaan omia itsejä, keskustellaan, kirjotetaan, luetaan. Son vaa kivaa! :D Myös kuvis, koska sekin on sillee letkeetä. Psykologiasta tykkäsin tosi paljon. En noin koulussa mutta sitä oli kiva lukee ylppäreihin ja kirjotinkin siitä laudaturin. Histora… Noin all in all tykkään aineista mitä voi LUKEE. Niinkun lukemalla kirjaa. Ei mitään mitä pitäs jotenkin erityisesti ymmärtää.

Что ты думаешь о выборах? ничего? :D

Ihanin lapsuuden muisto? :) Aina kun puhutaan lapsuusmuistoista, ekana tulee mieleen se kun isosisko tapellessa sito mun sukkahousujen jalkopäät yhteen enkä saanu solmua auki. (mulla oli siis farkut niiden päällä) … sisko 1 minä 0. :D Mutta onnellisista Mummula.

Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen? Blogeista. Tottakai kuvittelen suoltavani kaiken tämän ihan päästäni, mutta varmaan se yleinen ilmapiiri kadulla ja vaatekaupoissa vaikuttaa :)

Puetko päälle mitä ekana käteen sattuu vai suunnitteletko asus valmiiks? Suunnittelen. Yleensä vaihdan vaatteet joka aamu kolme kertaa ennenkun lähden ovesta ja silti usein menee pieleen.


Sun lempi vapaa-ajan tekemiset? Telkkarisarjojen kattelu, kirppareilla kiertely, kahviloissa istuskelu, kaupungilla kuljeskelu, valokuvaus


Mimmosta musaa kuuntelet ja mikä on sun lempi bändi, jos on? Kuten totesin, että poden ns huonoa musiikki-itsetuntoa. En oikeestaan anna muiden selailla mun ipodia tai itunesia (ainakaan ilman selitteilyitä "no siel nyt on vähä semmost"...) Mulla oli pitkään rock-kausi jolloin kuvioihin tuli Hanoi Rocks, crashdiet etc. Sitte ollu rap, ja kesäisin tietysti reggae, esim Raappana, käy. Nykyisin poimin radiosta tai netistä yksittäisiä biisejä mistä tykkään ja kuuntelen niitä.

3 kommenttia:

 1. Ootpa sä kultainen kun mainitsit Kahden suoran! Kiitos. Musta on niin liikuttavan ihanaa ja hauskaa ku tollanen suloinen, NUORI nainen lukee mun blogia. :)
  hauskaa viikkoa Maria!

  VastaaPoista
 2. kisut on munki hengenheimolaisii! ja varmaan säkin HIEMAN %--D toi huonomusa-juttu! Tai siis uiskentelen kuin kala vedessä genrestä toiseen, mut jos joku muu saa tietää.. MÄ EN KESTÄ häpeen niin ku on vielä toi last.fm mistä kaikki näkee playlistini :( Kaverit aina kuittailee: "JOO.. kuuntelet nykyään sit räppiä?" - "EIVV.. *facepalm*"

  VastaaPoista
 3. Maria aaa kiitos superisti tästä suuresta kunniasta ! =)

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<