perjantai 30. joulukuuta 2011

2011

Vuosi 2011. Näiden tekeminen tuntuu siinä mielessä omituiselta, koska mun HENKINEN VUOSI kulkee lukuvuosien mukaan. Se alkaa syksystä, loppuu kevääseen ja kesä on vaan semmonen välikausi. Pystyn miettimään esimerkiksi kasiluokkaani kokonaisuutena, mutta vuosi 2008 on jotenkin...hajanainen kokonaisuus.


Oi Wanhat! Oli ihan sairaan hauskaa vaikka esim mekko repesi kesken tokan keikan ja jouduttiin juoksemaan hakemaan hakaneuloja... ja kaikkee muuta sähellystä, mutta tottakai. Koska se on minä. :D Olin onnellinen jo siitä, että sain koko koltun päälleni koska se oli liian pieni ja jouduin laihduttamaan siihen PALJON. (luut paistaa rinnasta hehehehe) Laihduttaminen ehkä elämäni stressaavin kokemus.
Keväällä täysin 18 ja juhlin sitä kerran jos toisenkin! :) Tiemme vei koulun kanssa moskovaan kahdeksi viikoksi! Hauska matka kun en ollut käynyt kuin pietarissa (5kertaa) sitä ennen :) Enkä myöskään koskaan niin suurkaupungissa. Enkä asunut opiskelija-asuntolassa. Venäjää opin - noh ainakin metrokuulutusten verran. "Huomio - ovet sulkeutuvat - seuraava asema majakovskaja" tms. :) Lisäsin tuohon kuvaan tuon huomion ihan vaan sen takia, että jotkut ottavat elämän ja itsensä aivan liian vakavasti.

2011_6

Palattuani matkalta oli MUUTTO kaivopuistoon. Muuttaminen on samalla kivaa, mutta samaan aikaan aivan kauheeta. Tavarat nyt vain sattuvat pitämään minusta ja äidistä ja tuppaavat hakeutumaan luoksemme. Yritä nyt siinä sitten keksiä, mihin ihmeeseen tämänkin nyt sitten sijoittais.
Niinja voittihan suomikin ! 6-1 jeee :D (Pidin tunnelmaa yllä lippiksellä, kokeilin vaan laittaa sen päähän ja heti kun laitoin, suomi siirty johtoon.. Niin ei sitä enää poiskaan voinut ottaa. Unohtakaa Granlundit - minun ansiota se oli)


Ykskään näistä kuvista ei kerro siitä, mutta kesällä matkailin Luxemburgissa ja nizzassa ja vältyin täysin suomen pahimmilta helteiltä. Matkakohteissa lähinnä satoi sen kaksi viikkoa. Ja kun tulin takas, täällä satoi :D


RUISROCK ! Siellä leirintäalueella kivasti itseni paistoin ihan ravun väriseksi. Ainakin selästä. ...ja kun vielä ajattelin että se 30 tökötti olis riittänyt mutta eeeei väkisin. Viimeiset heinät tolta reissulta löytyi syyskuussa.


ööh syksyllä? Kai sitä luin kirjotuksiin, vaikka minä ja ytl ollaankin noin yleisesti vähän eri mieltä mun osaamisesta.
Tässä lähdössä kuoromatkalle Barceloonaan! Keppeihin syynä epäonnistunut takaa-ajo ja siitä aiheutunut tahaton maastoutuminen mäkelänkadulla. Matkalla kuitenkin selvisin hyvin, vaikka kaupunki jäi hyyyyvin pitkälti tutkimatta. Joskus taas uudestaan sinne siis!
Tähän päättyy tämä vuoteni tällä erää! :) Tapahtuma- ja tunnerikasta ollut tosiaan. Niin monenlaisia elämänmullistuksia sitä yhteen vuoteen mahtuukin - täysi-ikäisyyttä, ajokortti, muuttoja, voittoja, tappioita, kiinnostavia töitä, ihania ihmisiä ja tuttavuuksia, naurua, itkua, pakkasta, hellettä, aurinkoa, vettä, loskaa.... Voisimpa jäädä tähän ikään.

14 kommenttia:

 1. voi etta ku rakastan sun blogiis! ihan huippuvuosi sulla nayttaa olleen :>

  www.absolutelyenchanted.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tää oli kiva postaus! Tykkään niin sun blogista :)

  VastaaPoista
 3. vähän kiva blogibongaus! tä vaikuttaa kivalta :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia. Ja tosi kaunis vanhojentanssimekko, vaikka jouduitkin kärsimään sen takia :-D Ihan hullua mitä me naiset teemme vaatteiden takia...

  VastaaPoista
 5. tosi jees postaus :--) oot niin tyylikäs!

  VastaaPoista
 6. Voisimpa jäädä tähän vuoteen.

  VastaaPoista
 7. ihania kuvia ! (8 mä ajattelin ens vuonna käyttää vampyyrisuojakerrointa ni musta ei tuu rapua.

  VastaaPoista
 8. ihana postaus! sulla on iha huippu tyyli

  VastaaPoista
 9. sul on tosi ihana tyyli :) miten laihdutit ittes tota mekkoo varten? ja paljonko jouduit laihduttamaan?

  VastaaPoista
 10. sanna: huh se oli ihan järkyttävää :D Aluks katkasin vaan vehnät, sokeri, perunan ja alkoholin. Sit kun painoo ei ollu lähteny oikeesti ollenkaan kolmenkaan viikon jälkeen (se oli lisääntyny) vaikka olin oikeesti kituuttanu itteeni :D aloin vainoharhaseks ja lopetin rasvanki. Lopuks se oli sit maustamatont rasvatont raejuustoo ja kurkkuu ja tomaattii. Kyllä se siitä sit lopuks semmosen 6kg lähti. muutamas kuukaudes. Ei enää IKINÄ. :D (se ois mahtunu aiemminki mutten uskaltanu löystää kun pelkäsin et sit kaikki tulee takasin)

  VastaaPoista
 11. pitää syödä että laihtuu, muuten ainenvaihdunta hidastuu ja rasva ei pala. :D

  VastaaPoista
 12. okei hyihyi kuullostaa kamalalta :D

  VastaaPoista
 13. All of your outfits are great!

  www.broke-fashion.blogspot.com

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<