perjantai 18. marraskuuta 2011

where are all the colors?NOHNOH. Tää värikkyys ei kyllä tosiaan taida olla mun juttu :D Näin jo hm versacen showroomilla ja tänään kävin kattomassa niitä jämiä kaupassa asti. Nahkajuttuja lukuun ottamatta en voinut olla ajattelematta sitä Todella Upeeta -sarjaa (absolutely fabulous) :D Oli siellä ihan mageitakin juttuja, mitä voisin laittaa päälleni.. kerran tai kaksi. max. MUTTA HM innosti minuu ostamaan jotain rosan väristää ;) eli sitä sitten huomenna!


collar shirt. ZARA __ leather skirt. valtteri __ cross. seppälä


Ylppäreiden lopulliset tulokset tuli tänään. Totesin et mun ja ytl:än suhde on vähänniinkuin yrittäs maadotettua töpseliä laittaa väärään pistorasiaan. Sähkövirta kyllä kulkee mut joku ei oikeen natsaa.

Enkun aine oli killeri ja nousi 95 pisteeseen (max 99) mutta noin muuten sähläsin sen sitten äMMäks. Uusia en voi kun on tuo pitkä venäjä, mutta ainaki oon nyt tällä todistanu ittelleni osaavani, vaikka ytl ei sitä huomannut :):):))asdafsdgnsd.

edit__// unohdin mainita, että meen huomenaamupäivällä kuvaamaan helsinkiin KATUMUOTIA eli parhaat päälle ja sinne heilumaan! :)

4 kommenttia:

  1. Love the shirt and necklace. Very minimalistic xx

    loverandshoes.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. sulla on huippu blogi! sait juuri uuden lukijan :)

    VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<