maanantai 14. marraskuuta 2011

enpä oo ennen iloinnu siitä että sukat meni rikki...

Mutta kerta se on ensimmäinenkin! :) Nää tummansiniset sukat oli siis alunperin ihan mattaväriset ja pikkasen alle polven, mutta tehokas kun olen, niin ajattelin että pyhpah kyllähän nää nyt yltää tonne puoleen reiteen.... Raivokkaasti kiskoin niitä ylös ja kuului riksraks ja sitten niihin oli revenny tämmösiä vaaleampia laikkuja. Ja oon muuten ihan sikatyytyväinen niihin nyt !!

This is the first time that im actually VERY happy that i broke my socks! :) These were just some ordinary dark blue socks but when i pulled them up, they torn like this. And now i love them even more.
Tällasissa releissä kierreltiin tänään tulevaan New Look-lehteen helsingin showroomeja :) Uij vitsi kun kaikkea ihanaa tulossa kauppoihin tammikuussa ! Huomenna kuvauspäivä joten lähdempäs tästä ripustelemaan juttuja rekkeihin etc :)

7 kommenttia:

 1. Noi kengät on jotain ihan täydellistä!

  VastaaPoista
 2. Hei löysin blogisi tänään ja unohdin itseni selailemaan sun postauksia vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Rakastan sun tyyliä ja blogia nyt jo niin paljon että taisit saada uuden, pitkäaikaisen lukijan! :-) Kaikki sun kuvatkin on otettu niin ihanissa paikoissa stadissa, aaah liikaa ihanuutta!

  -Milena
  (ihanablogi.blogspot.com)

  VastaaPoista
 3. And again, perfect :) awesome look!

  http://were-sponsoredbydestiny.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. aivan ihana blogi ja sulla on mahtava tyyli:-)

  VastaaPoista
 5. Just hienot tuli noista sukista!!! Mulle kävi kans sillain kun ostin jotain halpis X-Tra sukkahousuja mustia 2 paria 2,95€ Prismasta niin oliko ne 3 minuuttia ehjät ja samantien hajos, mutta niistä tuli vaan hienommat kun ne oikein räjähti sillain rikki :D

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<