keskiviikko 26. lokakuuta 2011

tell me something about STUFFHere is my new gorgeous bag ! :) its from Kannelmäkis flea market store and it was something like 4 euros ! :D gosh i love second hand.

Ihana uusi laukku kannelmäen kirpparilta! :) 4e! Myöhästyin varmaan kolmesta junasta kun pengoin siellä, niinkun jotakuinkin aina.

de6

My Nokia also got an outfit ! I ordered it from http://designskins.fi/. Its a sort of a sticker. You can choose the picture or pattern you want and then they post it to you. WELL IM IN LOVE !!!!!!!!!! :)))

Mun nokiallakin on nyt uusi asu ;) Tilasin tän http://designskins.fi/stä ja oon ihan rakastunuuu ! Toi on semmonen vähän niinku tarra, mikä liimataan, siihen saa ite valita kuvion tai kuvan ja sitten valmiit tarrat tulee kirjekuoressa :)
I remember that i promised to show you some parts of my decoration.. And well as you can see: i cant handle WHITE walls. I have too much stuff and paintings and only colored walls calm it down a bit. Ill show you the rest of it as soon as i clean it up propely ::::D

Lupailin joskus näyttää jottain osia sisustuksesta. Tässä nyt sitten kaks pikkupalasta. Kuten näkyy, valkoiset seinät ei oikein sovi mulle. Näätte sitten joskus kun saan loputkin jotenkinlaiseen kuvauskuntoon, että tauluja ja muuta räpellystä löytyy niin paljon, että värilliset seinät on ainoa vaihtoehto tai koko homma karkais tosi levottomaks :)

9 kommenttia:

 1. ompa ihan superhienot noi puhelimen tarrat :) tykkään niin tollasesta avaruuskuviosta!

  http://liisamarian.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ihan älyttömän siisti kyllä toi puhelin! :D

  VastaaPoista
 3. sun sisustusjutut näyttää ihan sulta!! :D me likey, eli jotenkin tunnistettava tyyli :D
  oon ihan kade ton designskinsin keksijälle, "hei aletaa tehä semmosia..tarroja... *___*" vitun nero äijä, sit kaikki on ihan liekeissä tollasesta. mäkin!! taidan tilata....

  VastaaPoista
 4. hei millä kameralla siä otat sun blogin kuvat? :)

  VastaaPoista
 5. ihanat noi tarrat! tilaan kanssa! *__*

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Huh että vähän hävettää kertoa, että mulla on Canon EOS 5D. :D (hävettää siis siksi että photoshopin lisenssi loppu enkä oo kohta vuoteen jatkanu sitä ja käytän netin ilmaisjuttuja ja siks näiden laatu on paljon huonompi kun vois olla....)

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniin näköistä! Kunnon kotiesittelyä odotetaan! :)

  VastaaPoista
 8. you look absolutely gorgeous, such a chic outfit!!
  xo Cara
  http://www.afashionloveaffair.com

  VastaaPoista
 9. wow! mä itse tilasin tän innoittamana aikanaan tollaset kovat kuoret http://designskins.fi/fi/design/lost-in-space/kleine-magellansche-wolke/#panel-1

  ps. ihana blogi! ^_^

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<