sunnuntai 16. lokakuuta 2011

i got challenged !

Eli sain tämmösen You have a lovely blog-haasteen ihanalta Jossulta!
Eli vastaan näihin viiteen kohtaan ja lähetän saman haasteen viidelle seuraavalle! :)


1. LEMPIRUOKA (favorite food)
Ketään ei varmasti yllätä ettei tuu juurikaan mieleen mitään tiettyä :D Viimeaikoina oon syönyt paljon kaikkea tulista! Oon hyvin kaikkiruokainen (porkkanasta en tykkää mutta ikäänkun sitä pystyis mitenkään välttämään) Syön aina koulussa kolme kertaa enemmän kun kaikki muut yhteensä..... :D ps. tabasco sopii kaikkeen


2. LEMPIMAIKEINEN (favorite sweet)
Tääääää! Tätä yhtä tiettyä suklaata ei saa euroopasta kuin turkista ja espanjasta. (saatto olla jokin kolmaskin paikka esim itävalta). Kukaan ei koskaan usko mua kun sanon ettei tätä vaan saa, koska tästä samasta on pikkasen erilainen versio, tenderes moments, jota myydään joka paikassa. MUT sei oo sama! :D trust me, oon juossu tän perässä euroopan halki.


3. LEMPILUETTAVA (favorite thing to read)
Tyyliblogi kun on niin tähän nyt ainoa korrekti vastaus olisi varmaan Vogue tai Nylon Elle tms. Vaikka se ei ehkä hirveän katu-uskottavaa olisikaan, olen hillitön lukutoukka: kirjoja kuluu hirveitä kasoja vuodessa eikä niille ole mitään paikkaa koskaan. Lempikirjailijani on Erlend Loe ja hänen tuotannostaan esimerkiksi Supernaiivi.


4. MIELUISIN TAPA TEHDÄ KÄSITÖITÄ (favorite way to do handcrafts)
Ompelukonetta ajan niinkun autoo - vähän sinnepäin ja aivan liian lujaa. Tykkään ommella ja tehdä ite, mutta mahdollisuudet ovat rajalliset sillä kaikki mitä koskaan teen, menee aina improvisoinnin ja tilkkutyön puolelle: leikkaa tosta vähän ja ompele tonne vähän lisää.


5. LEMPIELOKUVA (favorite movie)
En osaa perustella tätä mutta viimeisin fiksu elokuva, josta tykkäsin oikeesti oli Almodovarin Vicky Cristina Barcelona. Niitä vähemmän fiksuja on sitten Up - kohti korkeuksia (joka oli btw ihan nero, kuolin nauruun) ja Madagascarit.


♥ Haastan Eevan, Lindan, Ellin, Kiian ja Liisan

4 kommenttia:

 1. jee kiitos ihanainen haasteesta!<3

  VastaaPoista
 2. Rasiat vois olla ihan kätevät, mutta oon niin laiska ostamaan mitään, etenkään mitään mikä pitäisi jäädä esille. Helpommalla varmaan pääsis, jos nakkais vaan kaikki romut roskiin tai häkkivarastoon :D
  Oot niin oikeessa noiden vaaleiden seinien suhteen ! En ees haluu katella näitä seiniä, koska ne on kohta jotkut muut kuin vaaleat ;)

  ps. Tuo kassi on kivan näkönen ! :)

  VastaaPoista
 3. hihi, tuota suklaata saa haparandan candyworld-kaupasta :--) torniosta kun menee vaan ruotsin rajan ylin niin siellä sitä on mielinmäärin! tosin sulla on helsingistä suurinpiirtein yhtä pitkä matka tornioon kuin turkkiinkin, joten eipä asiaa kovin auta :--D

  VastaaPoista
 4. milkaa saa myos saksasta:) paras suklaa ikina! oon nyt syony tota monta kertaa viikossa..hehe

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<