lauantai 18. heinäkuuta 2009

bits of my TRIP

PESARO, ITALIA. VENICE, ITALIA. RIMINI, ITALIA. SAN MARINO. RAVENNA, ITALIA etcetcetc.Jooh. Kahessa viikossa ehtii nähdä ja kuulla aika paljon, joten tästä tulee semmonen aika tiivis paketti ;) Laitan vaan palasia. Paljon tuli ostettua.. heheee. Kamaa 600 euron arvosta suunnilleen :)))) he. No mut kengät ja laukku vie tosta summasta vähän yli puolet. Laitan ostoksista (sry) vaan pääkohdat, mutta voin sitte ilmotella myöhemmin aina jos ostoksia näkyy kuvissa.


Pesaron kaupungissa oli sikana pyöräilijöitä. Oli ihanaa ku kauniit naiset ajo korkkareissa ja mekoissa pyörillä.. Yritin koko kaks viikkoo saada hyvää kuvaa ns "tyylikkäästä pyöräilijästä".. ei onnistunu :( Pitäs opetella olemaan röyhkeempi ja vaan ottaa muista ihmisistä kuvia.. ,__,

FOOD !!!!!

Miks italiassa jätski on niiiiiiiin paljon parempaa kun suomessa? :( Se on yleensä samana päivänä tehtyä ja SE EI MAKSA MITÄÄN !! Suomessa kiskovat hikisestä pallosta melkeen 3€ kun italiassa kahella eurolla saa kioskista jo sikaisoi annoksii ... ahh :);DD;D;DDDDDDDD älkää kysykö, mä en tiedä !


Fashion

Ei pihtailla enää vaan mennään suoraan sinne mielenkiintoseen. =) ELI Koillis-Italiassa suurta huutoo on nyt erityisesti PALJETIT. Italialaisten pukeutuminen on suomalaisiin verrattuna rohkeampaa. Blingiä löytyy ;) Mummotki on italiassa paremman näkösiä ! Siellä kulttuuri on sellanen, että kiinnostus ulkonäköön alkaa jo tosi nuorena. Ja tyylistä kiinnostuminen on oletusarvo, eikä plussa.

Myös tietynlaiset saappaat oli tänäkesänä suurta huutoo. (näin ekat sellaset ni sanoin et noi mulle XDD) ne näkyy tuol alempana..--->Yritin edelleenki saada ihmisten tyylistä kuvia mun zoomilla.. Mutta oon liian ujo ku pitäs vaan olla röyhkee ja häikäilemätön. Oon myös piirunverran HIDAS ja turisteilla ON LÄSKIPERSEET ni siinä kävi huonosti ,_,

MAIN SHOPPINGS

Näit tulee nyt sit muutama.Äiti joutu sponssaaa.. He. Tässä on sitte kyseessä mun elämäni KALLEIN LAUKKU ja toisiks kalleimmat kengät. Mustaa hyvännäköstä nahkalaukkuu metsästettiin ainakibn viikko ja yritys oli kova löytää mitään kivannäköstä, joka oli maksanu alta 500€ .. Mutsi rupes hiiltyy muhun sit loppujenjopuks ;DD Vaatimustason pitääkin olla korkeella noilla hinnoilla. Perushyvä musta laukku joka KESTÄÄ. Voin ostaa vähän halvemmalla erikoisempia laukkuja..


United colors of Benetton. Blingi otti vallan ;D Ton kans tarvii olla varovainen.. hehe.


Äiti suuttu mulle melkeen ku ostin kengät, jotka ei oo nahkaa ;D Mut suomen ilmastolla VALKOSET KENGÄT ! Ei niiden oo tarkotuskaan kestää ikuisesti, vai mitä? :)


En tiedä, miksi tää on ns tärkeä ostos, mut se oli must tavalaan magee. Selässä enkelinsiivet ja lukee RAFAELLO.


....

1 kommentti:

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<