torstai 2. huhtikuuta 2009

A tribute to Kirka

En enää koskaan haluu kuulla Kirkan Hengaillaan!!!!!!! Esitettiin se koulun semmoses tapahtumas minä, ida, marta, sasu, anniina ja laura. Meil oli pääl niinku ekaks semmonen hullu vaatekerros, sit jätesäkit ja sit bilevaatteet! 8D Sit läpäl vaa riisuttii kaikkii vaatteit koko biisi ja bailattii :D revittii ne jätesäkitki. kukaan ei tajunnu : < ne yhet tytötki näytti vittu nii happamalt et oisin mielummi vaik syöny sitruunaa!

Meil oli hyvä meininki ja no entäs sitte jos sillee luvatta treenattii sitä koko aamupäivä? kasailtiin asui ja opeteltii hommaa sellanen neljä tuntii eikä menty kokeesee?? Aamul meil ei ollu showta. kello 12.40 se oli valmis. (ei sil et oltas oikeesti muistettu jotai sanoiki mut mitäs pienist ;D) asut oli upeet =)=)=)

Omistimme kappaleemme kaikille niille opettajille, joiden mielestä me hengaillaan liikaa.

Jäi vituttaa vähä noijen yksien asenteet. Läpäl mentii oli kivaa, miks vitus pitää vaa olla happamii? eiks voi vaa sanoo et joo ihan hauska... mut sit vaa sellanen "vittu te ootte säälittävii" hiljaisuus. JÄIT HATTUUN VITTU. Vihaan vihaan vihaan tollast.

No mut pari kuvaa =)
4 kommenttia:

 1. meiän luokkalaiset on perseest, i know... :(

  VastaaPoista
 2. HAHHA mäki oon tuol :DD

  VastaaPoista
 3. apua apua apua täytyy kyl myöntää etten ollenkaan tajunnu sitä jätesäkkijuttuu tai sitä riisumista...?

  VastaaPoista
 4. nii... eikai siin ollu mitää tajuumista. riisuttii ;DDD hengailtii bilevaatteis

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<