sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

This is so NOT COOL! part1

Esittelen nyt asioita, joita tulee e-h-d-o-t-t-o-m-a-s-t-i välttää joka tilanteessa. Nää on sit vaa mun mielipiteitä. Ei kannata itkee tällasen takii... :D mikä on epäcooliuden määritelmä?


1. Aurinkolasien pitäminen sisätiloissa
Mikään ei oo niin vittumaista ku joku teini, jolla on niin "coolit" aurinkolasit, ettei vaan haluu ottaa niit pois. Kävelee sua vastaan nokka pystys ja katsoo lasien läpi ja pitää itteään niin coolina niin coolina. Varsinki ku törmätää jossai hemmetin parkkihallissa, missä aurinkolasien pitäminen on kaikkee muuta kun tarpeellista. jos on vaan lyhyen ajan sisällä ni okei, on ihan OK ettei jaksa rempoo niit lasei on-off kokoajan. Sit jos haluu pitää niit pääs 24/7 ni voi mennä ulos. OBS! ne pääs sisäl hengaaminen näyttää vaan TOSI TYHMÄLT. kiitos.


2. Liian lyhyet paidat
Ja hei pliis, onks se niin vaikeeta kiinnittää huomiota siihen, ettei joutus kattelee rekkamiehen hymyy tai jenkkakahvoi? Okei jokainen määrittää ite, mikä on liian lyhyt paita. Mut sillä on eroa, onko kyseessa NAPAPAITA vai PAITA JOSSA NÄKYY NAPA. Ja se, et joku paita näyttää hyvän pituselt himas kun seisot peilin edessä kun parrunpätkä, ei tarkota sitä et esim ISTUESSA se peittäis sun takapuolen. Ja muutenki kun nyt osalta meistä löytyy vähän enemmän tota lihaa vatsan päältä: ni kattokaa ettette valitse sitä-ihan-kireintä-paitaa jooko?


3. Kerrospukeutuminen
Ei mitään hajuu, mist se tulee, mut jotenkin tuntuu siltä, että ihmiset ei tunne pukeutuneensa ollenkaa, jos ei oo villiä väriä ja vipinää. Joihinkin juttuihin on hyvä lisätä vähän spice mut oikeesti LESS IS MORE! Ja kattokaa vähän, mitä yhdistelette. Vaattes ei tarvi olla MILJOONAA eri leopardi-kuosii ja eläinkuosii, raitaa, ruutuu, pilkkui hitto kaikkee. Jotain räväkkää, muuten voi olla vähän enemmän simple.

Laitan näit lisää jaksa kerkiin/keksin.

1 kommentti:

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<