maanantai 6. huhtikuuta 2009

reksi saa seksistä raivarinOutfit. Yeah. Tykkään noist liituraitahousuist. Ne on vaan ihan tuhottoman vaikee vaatekappale. Jos ei haluu ees vahingossa näyttää emolta. Tai siis et joku luulis emoks..... Paita on aina vaikee :D:D Pitää olla jotain, mikä ei oo kokomustaa (iimou), mut sit ei saa missään nimes olla mitään muuta raitaa (ew), eikä oikeestaa mitää muutakaan kuosii (...), sen pitää olla tarpeeks pitkä kun nois housuis on aika korkee vyötärö, ja sit jotain hauskaa. NI MONTAKS SELLAST VAATEKAPPALET MUL ON??? :D ei montaa, sen sanon, ei montaa. :<

3 kommenttia:

 1. no et ainakaa noissa näytä emolta:--D näytät tosi hmm. joo tyylikkäältä:--D ainaki mun mielestä - toi sininen paitas on ihana!:--D ja toi sun pitkä hopee korus!:-)

  VastaaPoista
 2. Hi,
  I found your blog very interesting, original and well done. This is the reason why I give you an invitation on www.vogueicon.com. Vogueicon is a social networking website for Bloggers, enabling you to promote your blog. After registration, you manage your own area, post articles, give marks or comments... and you have the possibility to create groups. An easy way to meet people and find a community of interest !
  Find out more things on www.vogueicon.com and discover a new way of Blogging !

  Best regards, and congratulations for your blog.

  xoxo,
  Gia!

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<