sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

solen skiner


SOLEN SKINER! jos ette oo huomannu =)))
Sunnuntai.. Hyvä herätä. Nukuin johonki 12 ja kroohpyyh et oli mukavaa XDDD Jatkuispa sunnuntai viel ainaki kolme päivää. (tai ehk lauantai mielummi et oiskaupatki auki..) ensviikko on kyl koulus iha paskaaaaa. kokeit kokeit kokeit ja panostus panostus panostus. huoh.

On jääny vähän vaiheeseen tää uuden kampaajan ettiminen. En jaksa maksaa PELKÄST hiustenleikkauksest 55€ please. .. en tiedä mitään muita hyvii kampaajii kun se. Stadista oon ettiny mut arvaamattaki tietää, et sielt nyt ei ainakaa löydy mitään halpaa :'( Pohjahinta on suunnilleen 35€ mihin oon päässy. mut kattelen viel =) saa vinkkaa jos on ideoita !

En keksiny mitä laittasin päälle. lisää vaatteit ja äkkii!!!! kiitos. sen lisäks et naama ei todellakaa asettunu mihinkää kuoseihi tukast nyt puhumattakaa. mut no ehk se ei oo maailmanloppu noin niinku tänää.....

Haluisin tommosen pitkän tyylihameen : < ja jonkun paikan missä sitä käyttää. en ajatellu lähtee heiluu kamppiin ja leikkii olevani suomen Carrie Bradshaw. Tulis jotkut siistit pippalot ni YES PLEASE!! <3Selailin tossa karmaloop.com:ia ja totesin et haluun ton. mamma, vill jag har pengar? sopis mun vaatekaappiin.... krau. Tokidokin paita, vähä erityylinen ku mitä niil nyt oleensä on T-paidat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<