maanantai 23. maaliskuuta 2009

powermov3r


JJOO! olipas päivä moi. Näytän muuten tos asukuvas ihan gorillalt! =) koulussaki kävin tänää. Ei ollu ehkä elämäni antoisin kokemus taas tääkään päivä. Mutta tulipahan tääkin elettyä kun ei ollu parempaakaa tekemistä :'D Liikas vedettiin POWERMOVERii! tän vuoden. (siis sellast tanssii) ja biisinä, mitäs muutakaan kun Tea Hiilloste - Tuu Tanssimaan Ei sillee, se oli kyl ihan siistii vaik vähä jäinen tanssi.

Vierailin tossa aikasemmin http://lookbook.nu/:ssa ja ihan häikäilemmättömän röyhkesti varmaan kaikkia mahdollisia tekijänoikeussääntöjä uhmaten liitän tänne muutaman, jonka sieltä poimin.


Täs on vaan jotain niin seksikästä. En tiedä, onks se noi korot vai toi tukka mut täs chiksis vaa on sitä jotain >:33333 Oon aikapaljon ettinykki tollasii korkoi (olikse Biancos mis oli jotai vähä samansuuntast tai jtn?) mut en oo sit ostanu ku ottaen huomioon suomen surkeet sääolosuhteet ja noiden kallis hinta ni oon vähän lykänny tätä.

.

.

.

.


Okei okei mä myönnän :D mul ei oo hajuukaan tykkäänkö tästä kuvasta vai oikeesti ton tyylist? aika perushan toi on (mein koulus en samannäkösii kundei 8D) mut kyl täs nyt jotai stailii on ainaki et kuva on aika vidun magee. Annettakoon anteeksi tämän kerran.


Tähän kiteytyy aika paljon kaikkee mist tykkään ^^' legginssit näyttää hienolt, hopee sopii hyvin ton tytön valkosen ihon ja punasen (ruskeen?) tukan kans. Sininen kivana terästysvärinä ja sit viel vihreetä, ite oisin ehkä saattanu paidassa jättää ton oranssin laittamatta.. Oranssi ei oo lempivärei hyihyi ei :D

.

.

.aww. tykkään paljon. yläosasta, kenkii en kommentoi. Jotenki jäi sellanen paha maku noist kengist, vaik eihän niis nyt varsinaisesti oo mut vikaa ku et ne on länäs. Hyvännäkönen asu, ainaki kuvan perusteella =)

.

.

.

.

.

.jjjjau. mi laiki mi laiki. hame mui bien. Yläosaan oisin laittanu lyhyemmät hihat ton kanssa tai sit kokopitkät.. söpöt taskut!<3

.

.

.

.

.

IHIHIHHHIH<3 kröh kröh. anteeks. tosi tyylikästä ;D
Mod Cloth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<